MARVEL SİNEMATİK EVRENİ #3 SINIRLARI GENİŞLETMEK


 

Marvel Sinematik Evreninin başarılarının daha da çoğaldığı en iyi evre sınırları genişletmek olduğu. İzleyen kitle zaten Marvel Karakterleri hakkında solo filmleriyle bilgi edinmişti. Üstüne de Avengers filmi geldi ve Marvel başarılarını katladı. Bunun olmasında bir neden vardı solo serileri izleyenlerin zaten Avengers ekibini oluşturan karakter hakkında bilgi sahibi olmasıydı. Bu yüzden de film severler filmi izlerken her görüntüde bu karakterlerin hayatlarını bildikleri için ileriyi düşünür oldular.


The Incredible Hulk filminde Bonus bir sahnede General Ross , Tony Stark'ın bir ekip kurmaya hazırlandığını söylemesi ile aslında Avengers'a işaret ediyordu. Iron Man 2 filminde ise Gök gürültüsü tanrısı Thor tanıtıldı. İlk Avengers filmi için ilk taş koyulmuştu. Iron Man filmindeki olayların öncesinde işlenen Kaptan Amerika solo serisinin ilk filminde hem Thor hem de Iron Man ile ilişkilendirilen iç içe geçmiş unsurlara sahip bir filmdi. Artık Marvel Sinematik Evreninin çabaları hakkını vermeye başlamıştı Güçlü bir temel yapmak için zaman harcayan Marvel Sinematik Evreni çok daha geniş kitlelere ulaşmıştı.

Marvel olayların artık bu bölümünü kapatmak için dünyanın en güçlü kahramanlarını birleştirip bir ekip kurdu ve Avengers filmi ortaya çıktı. Marvel önceki filmlerine küçük tohumlarını ektiği için artık bizi harika bir hikaye bekliyordu. Çünkü karakterleri tanıyoruz ve Marvelın bunu bildiği için herhangi endişeye kapılıp özensiz bir film çıkarması beklentisi sıfıra inmiş oluyor


Avengers Assemble ! diyerek veda ediyoruz devamı gelecektir.



Ufuk



 

Yorumlar

Popüler Yayınlar